Ανδρομέδια Ελλάς

Πλανητικές θερμοπύλες

Τοιχογραφίες (9000 ΠΧ) με αστροναύτες, θεούς, γενετικά πειράματα στη Σαχάρα! Οι αρχαίοι Βερβερίνοι


ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΖΩΝΕΣ: ΚΥΑΝΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Ή ΚΥΝΟΣ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΟ ΤΙΤΑΝΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ Ή DIOSES ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟ-ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

ΙΔΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΚΡΙΤΙΑΣ 108» ΚΑΙ «ΤΙΜΑΙΟΣ 24».

ΙΔΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΔΩΡΟ, ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΑΡΝΟΒΙΟ, ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΛΛΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΩΣ «CANARIUS» ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ «ΚΥΝΑΡΙΟΥΣ» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΟ – ΥΠΕΡΙΩΝΑ – ΣΕΙΡΙΟ Ή ΑΡΧΑΪΣΤΙ «ΚΥΝΑ» – «CANIS» – «ΣΚΥΛΟ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΗΤΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ GABON ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ Ή «ΚΑΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΚΥΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΗΣΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΚΕΙΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΤΛΑΣ (ΜΑΡΟΚΟΥ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: