Ανδρομέδια Ελλάς

Πλανητικές θερμοπύλες

Mindcontrol: MKULTRA Project & MONARCH Project


Το χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί προέρχεται από τα επίσημα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των υπηρεσιών των ΗΠΑ σχετικά με το MK ULTRA. Τα πειράματα κατέδειξαν με εμφατικό τρόπο ότι μέσω παραισθησιογόνων ουσιών είναι δυνατή η πλήρης χειραγώγηση του ασθενούς με πλήρη επιτυχία. Σε πειράματα πάνω σε στρατιώτες οι μελέτες έδειξαν ότι μέσω ουσιών μπορεί να αλλοιωθεί εντελώς η προσωπικότητα του υποκειμένου, ενώ τα επίπεδα αντοχής στον πόνο αυξάνονται κατακόρυφα, με συνέπεια να εκκινήσουν προγράμματα δημιουργίας υπερ στρατιωτών, βλέπε Βιετνάμ και αγριότητες αμερικάνων στρατιωτών. Το πρόγραμμα όμως έχει παρενέργειες. Οδηγεί εν τέλει στην παράνοια και στην πλήρη απώλεια του εαυτού του υποκειμένου, βλέπε βετεράνους Βιετνάμ.

Γενικό χρονοδιάγραμμα:

1938 – Ο δρ. Άλμπερτ Χόφμαν συνθέτει στο εργαστήριο του την ουσία LSD-25(Lysergic acid diethylamide).

Άνοιξη του 1942 – Το γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, συστήνει μία επιτροπή για την εύρεση ουσίας – ορού αληθείας.

16 Απριλίου 1943 – Ο Χόφμαν «κατά λάθος» ανακαλύπτει τις παραισθησιογόνες επιδράσεις του LSD.

19 Απριλίου 1943 – Ο Χόφμαν θέτει ως πειραματόζωο τον εαυτό του και βουτάει στο LSD.

Οκτώβριος 1945 – Το Τεχνικό Τμήμα του Ναυτικού των ΗΠΑ παραδίδει αναφορά σχετικά με τα πειράματα των Ναζί με μεσκαλίνη σε τρόφιμους του Ντάχαου.

1947 – Ιδρύεται η CIA. Το Ναυτικό των ΗΠΑ εκκινεί πειράματα με μεσκαλίνη υπό το πρόγραμμα Chatter. Πρώτη επίσημη αναφορά περί LSD στην ελβετική φαρμακολογική έκδοση του συγκεκριμένου έτους.

1948 – Η CIA εξουσιοδοτείται για να αναλάβει κεκαλυμμένες επιχειρήσεις.

1949 – Ο δρ. Μαξ Ρινκελ εισάγει το LSD στις ΗΠΑ μέσω της φαρμακευτικής Sandos της Ελβετίας και ξεκινά εργασίες πάνω στο LSD στη Βοστώνη. Ο Νικ Μπερσέλ ξεκινά αντίστοιχη εργασία στο Λος Άντζελες.

1950 – Η CIA εκκινεί το Πρόγραμμα Bluebird. Πρώτο άρθρο σχετικά με το LSD στην αμερικανική ψυχιατρική έκδοση.

1951 – Ο πλοίαρχος Al Hubbard βουτάει στο LSD. Το γραφείο Επιθεώρησης και Ασφαλείας της CIA εκκινεί το Πρόγραμμα Artichoke. Πρώτο καταγεγραμμένο ντοκουμέντο πειραμάτων της CIA με το LSD.

1952 – O δρ. Humphry Osmond αποκαλύπτει ομοιότητες μεταξύ της μεσκαλίνης και του μορίου της αδρεναλίνης και ξεκινά πειράματα με παραισθησιογόνα σε νοσοκομείο στο Saskatchewan. O George Hunter White με εξουσιοδότηση από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ναρκωτικών των ΗΠΑ, ξεκινά τη χορήγηση LSD σε ανυποψίαστους πολίτες των ΗΠΑ σε κρυσφήγετο της CIA στο Greenwich Village.

1953 – O Harold Blauer πεθαίνει από υπερβολική δόση MDA κατά τη διάρκεια στρατιωτικού πειράματος με ναρκωτικές ουσίες. Το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών της CIA εκκινεί το Πρόγραμμα MKULTRA(mark Ultra). O dr. Humphry Osmond κουράρει αλκοολικούς με LSD. Ο στρατιωτικός βιοχημικός Frank Olsen αυτοκτονεί έπειτα από χορήγηση LSD από την CIA. O Aldus Huxley έχει την πρώτη του εμπειρία με μεσκαλίνη.

1954 – Η CΙΑ εκκινεί την Επιχείρηση MK-PILOT στο νοσοκομείο Lexington. Το βιβλίο Doors of Perception(Οι πύλες της αντίληψης) του Aldus Huxley εκδίδεται. Στα εργαστήρια της CIA, o Eli Lilly συνθέτει LSD.

1955 – O Aldus Huxley κάνει το πρώτο του «τριπ» με LSD και εκδίδει το βιβλίο Heaven & Hell. Ο Στρατός των ΗΠΑ εκκινεί πειράματα με LSD στο οπλοστάσιο του Edgewood.
Να σου θυμίσω εδώ ότι ο Χάξλεϋ είναι ο συγγραφέας του Γενναίου Νέου Κόσμου(brave new world) ο οποίος εν αντιθέσει με τον Orwell υποστήριζε ότι τα πλήθη θα αποδεχτούν μία παγκόσμια δικτατορία χωρίς να χυθεί αίμα, υποσυνείδητα, μέσω διασκέδασης κλπ. Ψάξτον, συμπαιγνιακός ήταν και αυτός και ο εγγονός του μετά.

1958 – O στρατός των ΗΠΑ εκκινεί πειράματα BZ (http://www.antonyhall.net/bz_reaction.html).

1959 – Το ίδρυμα Josiah Macy χρηματοδοτεί μεγάλο επιστημονικό συνέδριο για το LSD.

1960 – Eπιτρέπεται στους αμερικάνους Ινδιάνους η χρήση του peyote για θρησκευτικούς σκοπούς. Ο Timothy Leary πέφτει στα μανιτάρια του Μεξικό.

1961 – Ο στρατός των ΗΠΑ εκκινεί ανακρίσεις υπό την Επιχείρηση Third Chance στη Δυτική Ευρώπη.

1962 – Ο στρατός των ΗΠΑ εκκινεί την Επιχείρηση Derby Hat στην Ασία.

1962 – U.S. Army launches Operation Derby Hat in Asia. Το LSD εμφανίζεται στις δύο ακτές της Καλιφόρνια, η FDA προβαίνει στην πρώτη σύλληψη για LSD. O dr. Alexander Shulgin καταγράφει τα συμπτώματα του MDMA(ecstasy). Το υπερπαραισθησιογόνο BZ αποτελεί επίσημα μέρος του καθορισμένου οπλοστασίου χημικού πολέμου των ΗΠΑ. Η CIA αποσύρει την υποστήριξη της σε φανερές μελέτες περί του LSD. Το Κονγκρέσσο περνάει νέους κανόνες για ναρκωτικά και η FDA χαρακτηρίζει το LSD ως πειραματικό ναρκωτικό και περιορίζει την έρευνα.

1963 – O Timothy Leary και ο Richard Alpert (http://www.ramdasstapes.org/biography.htm) απολύονται από το πανεπιστήμιο του Harvard. O Aldus Huxley πεθαίνει σύντομα μετά τη δολοφονία του JFK.

1964 – Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί αέριο με BZ στο Βιετνάμ.

1965 – Η CIA περνάει στο Πρόγραμμα MK-SEARCH.

1966 – Το περιοδικό LIFE εκδίδει έκδοση με τίτλο: LSD Το ψυχοναρκωτικό που βγήκε εκτός ελέγχου(LSD: The Mind Drug That Got Out of Control). Η εταιρία Santos σταματάει την παροχή LSD σε ερευνητές. Η Γερουσία των ΗΠΑ ξεκινά ακροάσεις για το LSD.

1967 – Ιδρύεται κοινή συμβουλευτική επιτροπή των FDA και NIMH με πλήρη υποστήριξη σε ερευνητικό υλικό από την CIA. Εκκινεί κοινό πρόγραμμα μεταξύ CIA και στρατού με κωδικό OFTEN/MK-CHICKWIT.

1968 – O Σιρχάν Σιρχάν δολοφονεί το Γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντυ (http://www.whale.to/b/sirhan.html).

1970 – O Leary καταδικάζεται και φυλακίζεται. Στη συνέχεια επιχειρεί απόδραση και την πετυχαίνει. Το LSD γίνεται ναρκωτικό Πρώτης Φάσης.

1973 – Ο Leary συλλαμβάνεται στο Αφγανιστάν. Το MK-SEARCH τερματίζεται και το OFTEN/MK-CHICKWIT μπαίνει στα αρχεία.

1975 – Η Επιτροπή Rockefeller καταθέτει αναφορά σχετικά με τα πειράματα σε παραισθησιογόνες ουσίες της CIA.

1976 – Η Επιτροπή Church καταθέτει αναφορά σχετικά με τα πειράματα του στρατού και της CΙΑ με ναρκωτικές ουσίες. Ο Leary αποφυλακίζεται.

1977 – Ακροάσεις στη Γερουσία των ΗΠΑ σχετικά με το MK-ULTRA.

Τους σκοπούς και τα ωφέλη ενός προγράμματος χειραγώγησης του νού τα εκθέτει παρακάτω, ένας εκ των πρωτοπόρων στην έρευνα για ηλεκτροδιέγερση του εγκεφάλου, ο παρανοϊκός ανώμαλος δρ. Jose Delgado, στην επιτροπή του Κονγκρέσσου των ΗΠΑ:

«Ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να αναπτύσσει το δικό του εγκέφαλο.

Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για τον πολιτικό έλεγχο της κοινωνίας μας. Ο σκοπός είναι ο βιολογικός έλεγχος του νου. Όποιος παρεκτρέπεται από τα όρια μπορεί χειρουργικά να επανέρθει, να λοβοτομηθεί.

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί ότι η πιο σημαντική πραγματικότητα είναι η δική του ύπαρξη, αλλά αυτή είναι η προσωπική του θεώρηση των πραγμάτων. Αυτό δείχνει έλλειψη ιστορικής προοπτικής. Ο Άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να αναπτύσσει το δικό του νου. Αυτού του είδους οι ελευθεριάζουσες απόψεις, έχουν μεγάλη απήχηση. Πρέπει να χειραγωγήσουμε μέσω ηλεκτρικών ερεθισμάτων το νου.»

Αυτά δήλωσε ο Ντελγάδο, στο Κονγκρέσσο το 1974. Αντί να τον κλείσουν μέσα, τον χρηματοδότησαν το περίφημο Office of Naval Research(όπου διεξάγονται όλα τα ακραία πειράματα που διαβάζουμε στα συνωμοσιολογικά έντυπα), το ιατρικό τμήμα έρευνας της αεροπορίας και το ίδρυμα δημόσιας υγείας της Βοστώνης. Ο Ντελγάδο είχε καταφέρει μέσω ηλεκτρικών πηνίων στον εγκέφαλο ταύρου να τον κάνει να φέρεται σαν τσιουάουα, πατώντας τα αναλογα πλήκτρα μεταφοράς ραδιοσημάτων στον εγκέφαλο του ταύρου. Παρόμοια πειράματα δοκίμασε κατά τα λεγόμενα του και σε ανθρώπους.

Δες εδώ π.χ. το Πείραμα του Ζιμπάρντο, στο Στάνφορντ, αποκαλυπτικό:
http://video.google.com/videoplay?docid=677084988379129606#
ή τον Ντελγάδο  http://youtu.be/6nGAr2OkVqE

Διάβασε και το παρακάτω:
Project MKULTRA
http://www.promitheasblog.com/2011/02/project-mkultra.html

τα επίσημα έγγραφα για το MKULTRA
http://all.net/journal/deception/MKULTRA/www.parascope.com/ds/mkultradocs.htm

Τα ευρήματα από τα προγράμματα αυτά ήταν πάρα πολύ σημαντικά και για αυτό τμηματοποίηθηκαν και έγιναν «υπόγεια», «μαύρα». Διαπίστωσαν πως μέσω οπτικών ερεθισμάτων, ακουστικών ερεθισμάτων, παραισθησιογόνων ουσιών, στέρηση τροφής, ύπνου, νερού, βασανιστηρίων, ηλεκτροσοκ στον εγκέφαλο μπορούν να επιτύχουν πολλά. Το κυριότερο όμως είναι ότι βρήκαν την ισορροπία για μία ήπια χειραγώγηση του νου χωρίς το υποκείμενο να την αντιλαμβάνεται, σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην πεθάνει ή αρρωστήσει φανερά. Και εφαρμόστηκε σε παγκόσμια κλίμακα. Κάνε τις συνάψεις τώρα με αυτά που ακολουθούν. Τηλεόραση σε κάθε σπίτι, τί δείχνει η τηλεόραση; Πολλά χρώματα, πολλούς ήχους που δεν βγάζουν νόημα, υποσυνείδητα μηνύματα, αντιφατικές δηλώσεις, μέχρι και τα «χιόνια» μπορούν να «προγραμματίσουν» το υποσυνείδητο. Επίσης πονηρέψου με την ψηφιακή τηλεόραση. Μέσω ψηφιακού σήματος και όχι αναλογικού, μπορούν να παίξουν με τους τόνους των χρωμάτων και να προκαλέσουν αλλαγές στη διάθεση σου, να σου προκαλέσουν θλίψη ή χαρά χωρίς λόγο, βασιζόμενοι στις έρευνες περί οπτικών ερεθισμάτων(και σε αρχαία κείμενα τα οποία ανάφεραν την επίδραση των χρωμάτων στον άνθρωπο) Βάλε στο νου σου και τα 3D που είναι στη μόδα τώρα. Συνδύασε τα με τη μόλυνση στις τροφές και τις ουσίες στα πόσιμα ύδατα, συνδύασε τα με τον δυστοπικό κόσμο που ζείς. Την ασχήμια που βλέπεις, τον παραλογισμό. Αν τα συνδυάσεις όλα αυτά, ο αδύναμος νους μπορεί εύκολα να γίνει ζυμάρι, να του φυτευτούν ιδέες, να αλλοιωθεί να μεταλλαχτεί σε ό,τι επιθυμούν. Κυρίως τα νεαρά παιδιά με ασχημάτιστους εγκεφάλους. Βλέπε προγράμματα Disney και εν γένει προβαλόμενα παιδικά προγράμματα, βλέπε showbiz και ποπ αστέρες τί περνάνε στα μικρά παιδιά.

Και ερχόμαστε στο Πρόγραμμα MONARCH (http://www.whale.to/b/patton.html) από την πεταλούδα Μονάρχης η οποία είναι ένα ιδιαίτερο έντομο(http://en.wikipedia.org/wiki/Monarch_%28butterfly%29) και εννοούν ότι όταν σε ποτίζουν με αυτά βλέπεις πεταλούδες… ενώ υποννοούν και τη μεταμόρφωση ενός από κάμπια σε πεταλούδα, αν το πιάνεις. Είναι η τελειοποίηση των ανωτέρω ευρημάτων. Ο κολοφώνας της δόξας τους. Αλλιώς αναφέρεται ώς το Σύνδρομο της Μαριονέττας.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην πλήρη καταστολή της προσωπικότητας του υποκειμένου μέσω χειραγώγησης σε στάδια(alpha, beta ….omega) με ταυτόχρονη δημιουργία «κινητήριων» φράσεων, χρωμάτων, λέξεων, συνδυασμούς κλπ. Το υποκείμενο ακούγοντας συγκεκριμένες φράσεις ή βλέποντας συγκεκριμένες εικόνες, μετατρέπεται σε μονάρχη, βγαίνει η δημιουργημένη διπλή προσωπικότητα που έχει εγκατασταθεί στο υποσυνείδητο και περιμένει ανενεργή. Καταλαβαίνεις τις προεκτάσεις αυτού. Εν δυνάμει αυτόματα σε όλον τον πλανήτη τα οποία με συγκεκριμένα στοιχεία ενεργοποιούνται (βλέπε μαζικές εκδηλώσεις υστερίας σε μαζικά θεάματα, συναυλίες, κηδείες κλπ, βλέπε π.χ. Σιρχάν Σιρχάν που δολοφόνησε τον Μπόμπι Κέννεντυ, να δηλώνει ότι δε θυμάται τίποτα, λες και κοιμόταν και κάποιος τον έλεγχε, βλέπε Κλίντον σε μέηκ απ να μένει σαν άδειο σακί χάνος μπροστά στην κάμερα)
Manchurian puppet Bill Clinton (http://youtu.be/LmRtQslWjH0) & (http://youtu.be/Zl52Vd6RL8A)

Μέσω της showbiz έχουν βρει ένα πολύ διαδεδομένο μέσο να παιρνάνε τις ιδέες τους και να υπνωτίζουν τα πλήθη. Μπορείς να βρείς πολλά δείγματα στη σύγχρονη εποχή όπως τις Britney Spears, Rihanna, Gaga, Madonna, Michael Jackson-ειδικά αυτός τους ξεσκέπασε και μετά τον πέθαναν-, Ann Nicole Smith, Justin Bieber, δες τί σύμβολα χρησιμοποιούν, τί δείχνουν, πρόσεξε με άλλο μάτι τα βίντεο κλιπ τους, π.χ. τη Gaga και τους δικέρατους που δείχνει, τις πεντάλφες, δες Μαντόννα like a virgin κλπ. δες το πορνοποπ της ριχάνα με τα s/m στοιχεία που τα βλέπουν μικρά παιδιά τώρα! δες τί περνάνε στα μυαλά της νεολαίας, πλήρης ηθική κατάπτωση, πλήρης ακολασία, πλήρης καταβαράθρωση προγονικών αξιών και εθίμων, η νέα εποχή, η νέα γενιά, το παλιό πέθανε, δεν αξίζει κ.ο.κ.

Μέσω του MTV, μπορείς να διαπιστώσεις όσα αναφέρω, δες πόσα χρώματα έχει, πόσες σπείρες δείχνει, τί δείχνει τα οποία δεν βγάζουν νόημα στο συνειδητό, ενεργοποιούν όμως το υποσυνείδητο, δες επίσης κανάλι nickelodeon θυγατρικό του mtv, τί δείχνει στα παιδιά, ασπρόμαυρες σκακιέρες-μασονικά σύμβολα, δικέρατους βάαλ, μονόφθαλμους the all seeing eye, την υστερία των νεαρών ηθοποιών, όλοι φωνάζουνε, ουρλιάζουνε μηνύματα στο υποσυνείδητο. Στα δικά μας δες προσεκτικά τα διαφημιστικά του mega channel, τις σειρές του, τί δείχνουν οι σειρές του, π.χ. πολυκατοικία με πούστηδες ενοίκους ζευγάρια, παπακαλιάτη, το νησί και όλα τα μασονικά του mega.

Είναι πάρα πολλή η πληροφορία για το θέμα αυτό, μπορείς στο διαδίκτυο να αφιερώσεις ώρες ατελείωτες και να διαφωτιστείς επ’αυτού. Το θέμα πάει πολύ βαθειά, πολύ βαθειά σε μέρη που δεν έχεις φανταστεί, τί να σου πώ μέχρι και οι τσίχλες babaloo συμβολίζουν τη βαβυλώνα, babaloo τη λέγανε στη γλώσσα τους!

Και μην πανικοβάλεσαι, είναι παντού, το ξέρω, δεν γλυτώνεις από την έκθεση σε αυτά. Αλλά όταν τα μελετήσεις, τί χρησιμοποιούν, ποιά είναι τα σύμβολα, τα χρώματα, οι λέξεις, όταν τα διαλύσεις σε όλα τα επιμέρους τμήματα, τότε μπορείς να τα αποφύγεις. Όταν τα γνωρίζεις, τότε δεν εντυπώνονται στο υποσυνείδητο σου ακρίτως. Τα κατατάσσεις συνειδητώς, δεν σε πιάνουν τα «μάγεια» της Κίρκης, έτσι με τη σειρά σου μπορείς να ενημερώσεις και άλλους και να ξέρεις τί μπορούν τα παιδιά σου να βλέπουν και τί όχι, να τους εξηγήσεις τί βλέπουν, τι υποννοούν αυτά που βλέπουν και να τα ισχυροποιήσεις πνευματικά απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα.
Επίσης, το απλό μέτρο είναι αυτό: Πέτα την τηλεόραση! Μην αγοράζεις ψηφιακή, μείνε στο αναλογικό(γιατί νομίζεις έχουν πεί να καταργήσουν το αναλογικό από το …2012;;;), μην αφήνεις το κανάλι στα χιονια όταν κοιμάσαι.

Όλα αυτά μπορούν να περάσουν και μέσω Η/Υ, για αυτό διαδίδεται ταχέως το streaming και η πλήρως ψηφιακή τηλεόραση μέσω Η/Υ, όπου με τις LCD οθόνες μπορούν να παίξουν με το υποσυνείδητο σου. Πάρε τα ίδια μέτρα και για τον Η/Υ. Βάλε φίλτρο στην οθόνη, κλείσε την web cam αν έχεις στο λαπτοπ με ταινία. Κλείνε την οθόνη του λαπτοπ όταν τον κλείνεις.

Ταχυδακτυλουργικά κόλπα είναι αυτά, μόλις μάθεις πως δουλεύουν μπορείς να αντισταθείς.

Καλή μελέτη…

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Οι ταινίες The Manchurian Candidate και το
The Men who stare at goats αποκαλύπτουν πάρα πολλά σχετικά με τα προγράμματα αυτά, στις συνιστώ.
http://www.imdb.com/title/tt1234548/
http://www.imdb.com/title/tt0368008/
http://www.imdb.com/title/tt0056218/

http://pseudoccultmedia.blogspot.com/ (εξαιρετικό μπλογκ σχετικά με τη showbiz)

http://vigilantcitizen.com/ (εξίσου καλό σάιτ σχετικά με το θέμα, ενημερώνεται συχνά)

THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED – Why the Illuminati killed Michael Jackson
http://youtu.be/6znfH43kHsk

Michael Tsarion – The Hidden Persuaders Subversive Use Of Sacred Symbolism In The Media
http://youtu.be/6zaoYXKLD94
(Ιρλανδός μελετητής σχετικά με τα media, έχει πολλή πληροφορία)

Ντοκυμαντέρ The Merchants of Cool, ενδελεχής έρευνα για το τί κάνει στη νεολαία το mtv και οι συν αυτώ.
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/cool/view/

Ντοκυμαντέρ The persuaders, απαραίτητο! Δες πως δουλεύει το σύστημα της διαφήμισης και των ταινιών.
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/persuaders/view/

Use Of Monarch Mind Control Methodology For Programming Manchurian Candidates For Social Violence In U.S. Society
http://nesara.insights2.org/Monarch.html

Trauma based Mk-Ultra Monarch Sex Slaves
http://youtu.be/gl2LeBxwWxY

Ultimate Warrior: Robert Duncan O’Finioan(θύμα πειραμάτων για τον υπερ στρατιώτη)
http://youtu.be/MIUgThru7JY

– TRANCE Form America –
Ομιλία της πατριώτισσας kathy O’Brien η οποία υπήρξε θύμα της CIA. Αποκαλύπτει σατανικές τελετές και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία
http://youtu.be/g4zB1j_AkBg

Arizona Wilder on Government Mind Controlled Slaves άλλο ένα θύμα μιλάει για mind control στις ΗΠΑ
http://youtu.be/aptkO-OySPc

Michael Tsarion – Age of Manipulation – Η Εποχή της Χειραγώγησης Μαραθώνια διάλεξη(δες το με διαλλείματα καλοκαίρι είναι, είναι κάπου 12 ώρες! αλλά περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα για τα σχετικά θέματα αλλά και πάρα πολλή πληροφορία εν γένει, διαφωτιστικό)

http://youtu.be/7Gfql4DZUek

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: