Ανδρομέδια Ελλάς

Πλανητικές θερμοπύλες

Εβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.


Τα χρόνια πριν το 514 π.Χ. που οδήγησαν στην πολιτική επιρροή του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα(1) στην Αθήνα , ξεκινάει η σαθρή ιστορία της Ελλάδας. Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων(2), μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών. Οι Γεφυραίοι ήταν αρχαία φυλή για την οποία κάνει λόγο ο Ηρόδοτος. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι προερχόμενοι από την Φοινίκη, εγκαταστάθηκαν με τον Κάδμο στην Βοιωτία παίρνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα. Στην συνέχεια εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αττική.

– Οι Εβραίοι γεφυραίοι εισήγαγαν την δημοκρατία – οχλοκρατία, για την οποία στην συνέχεια ο Αριστοτέλης είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες αποκαλώντας την εκτροπή της Πολιτείας(3).

– Εισήγαγαν την ομοφυλοφιλία.

– Εισήγαγαν την δουλεία.

-Εισήγαγαν τα πολεμοχαρή ένστικτα. (Αργότερα ο Αριστοτέλης πάλι, προσπάθησε να επαναφέρει την ηθική πλευρά του πολέμου στην κοινή γνώμη των Ελλήνων λέγοντας: «Ετοιμάζομαι για πόλεμο για να διασφαλίσω την ειρήνη»)

– Κατέστρεψαν την Ελληνική πατρώα θρησκεία του Πανός (συμπαντικού οργανισμού).

Με την βοήθεια της ειδωλολατρίας εισήγαγαν τον δωδεκαθεϊσμό και στη συνέχεια τον χριστιανισμό. Τελικά, ο χριστιανισμός επιτέθηκε, διαστρέβλωσε και απομάκρυνε τον Πάνα και τους 12 υπερέλληνες θεούς από την κοινή γνώμη των Ελλήνων. Με προδοσίες των Ελληνικών ιερατίων σε εβραϊκά συμφέροντα πέτυχαν τη διάσπαση και αλληλοεξόντωση των ελληνικών πόλεων λόγο του δωδεκάθεου που εισήγαγαν στα Ελληνικά ιερατεία. Εν συνεχεία υπέσκαψαν την προδοτική συνεργασία των Ελληνικών ιερατείων με τον Απόστολο Παύλο ή αλλιώς εβραίο, Ραβίνο Σαούλ και πέτυχαν τη μετάβαση από το δωδεκάθεο στο δωδεκααποστολικό με κεντρικό ήρωα τον Ιησού (= Τζόσουα = Γιαχόσουα = Γιαχόσου(λ)βα = «ο Γιαχβέ σώζει», για να ξέρουμε και τι πιστεύουμε σήμερα).

Οι Ορφικοί φιλόσοφοι ανήγαγαν τον Πάνα ως θεό του «σύμπαντος κόσμου» (εκ του παν = όλος, σύμπαν) και ιδεατή προσωποποίηση της Φύσης και των δυνάμεών της. Στους δε ύστερους χρόνους ο Παν θεωρήθηκε θνητή δαιμονική μορφή. Έτσι με την έλευση του Χριστιανισμού η μορφή του Πανός αντί της ιδεατής μορφής της υπαίθριας ζωής υιοθετήθηκε μεν αλλά διαστρεβλωμένη ως μορφή του διαβόλου της κόλασης. (Ίσως έτσι εξηγείται ότι στα Αγγλικά η λέξη «κόλαση» είναι Hell, τόσο παρόμοια με την λέξη Hellas. Αντιθέτως στα Γερμανικά Hell = «φώς»)

Η Ελλάδα παρακμάζει από την εποχή που συνεπλάκει ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων στα πολιτικά δρώμενα της Αθήνας. Φτάνοντας στο σήμερα, στην απόλυτη κατάντια και την απόλυτη, άρρηκτη σχέση Ελλάδας – Ορθοδοξίας και με την εβραιοκινούμενη, Ορθόδοξη εκκλησία σήμερα να κατέχει την μισή περιουσία της Ελλάδος.

«Τον χειρότερο εχθρό μας, τον κάναμε θεό μας».

Σχετικά:

http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/omofylofilia2.htm

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82/175174009218705#!/photo.php?fbid=175182502551189&set=a.175182449217861.42714.175174009218705&type=3&theater

Πηγές:

1.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82

2.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%86%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9

3.https://andromedaellas.wordpress.com/2011/06/23/ελληνική-αριστοτέλεια-πλατωνική-πολ/

6 responses to “Εβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.

  1. Pingback: demo | Lesvosnews.net

  2. Pingback: Ἑβραῖοι καθορίζουν ἀπό τὸ 500 π.α.χ. τὴν πολιτεία μας; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  3. Eύα 14/02/2012 στο 5:19 μμ

    Αγαπητέ Μανδραγόρα ,το Ηel προέρχεται απ’ο τη ετυμολογική ρίζα «ελ» που σημαίνει φως ,εξ ου και ήλιος. Τώρα από πού προέρχεται το hell= κόλαση των Άγγλων δεν γνωρίζω …
    Συγχαρητήρια πάντως για το ιστολόγιο και τα θέματα σου

  4. PYRROS 04/03/2012 στο 10:34 μμ

    Μπράβο παιδιά! Καταφέρατε να κάνετε τους Εβραίους Φωστήρες! Ανακάλυψαν την Δημοκρατία! Οι Φοίνικες του Κάδμου! Φοβερό! Δηλαδή ο Κάδμος και η Ευρώπη Εβραία; Μπράβο και πάλι! Έμεινε τίποτα για τους Έλληνες; Με πηγές εσάς τους ίδιους καταλήγετε στα ατεκμηρίωτα συμπεράσματα που θέλετε και πολλοί μπορεί και να πιστέψουν! Διαβάστε λίγο Καστοριάδη (Η αρχαία αθηναϊκή Δημοκρατία και η σημασία της για εμάς σήμερα εκδόσεις Ύψιλον) ή μήπως ήταν και αυτός σεληνιασμένος Δρακονιανός;

  5. Αχιλλεας 04/04/2012 στο 10:17 μμ

    Οι κολοεβραιοι σκοτωσαν τον θεο τους Ιησού- Γιαχόσουα -Τζόσουα -Σιν-Σινα-Σιων-Τζεντ – Τζενται-κ.λ.π.Ουτε ο Αλ Καπονε δεν εχει τοσα ονοματα .Ολοι οι απατεωνες εχουν και πολλα ονοματα.!!
    Ο θεος των Ελληνων ηταν ο ΠΑΝΑΣ …. οποτε ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η απογονος του Δια και των αλλων θεων εισαι? η του αβρααμ?

  6. Greek-politics.gr 27/04/2012 στο 2:37 μμ

    Επειδή κάποιοι βρίζουν ασύστολα τον Ηρόδοτο – που φαίνεται αναφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ α-λήθειες – οι οποίες δεν τους συμφέρουν, σας στέλνω μία μικρή έρευνά μου για το ονομαζόμενο βιβλίο «Περί κακοήθειας του Ηροδότου», που κανένας από τους δήθεν «αξιόπιστους» σημερινους ερευνητές ΔΕΝ αναφέρει οτι ΔΕΝ είναι γνωστός ο συγγραφέας του βιβλίου. Οι πληροφορίες που αναφέρω προέρχονται από το τιτλοφορούμενο βιβλίο «Περί κακοήθειας του Ηροδότου», εκδόσεις Κάκτος.
    — . —

    Ηρόδοτος & Πλούταρχος

    Πλούταρχος, Βιβλίο «Περί Ηροδότου κακοήθειας»
    Το έργο «Περί Ηροδότου κακοήθειας» δεν γνωρίζουμε ποιος το έγραψε και κακώς αναφέρεται ως έργο του Πλούταρχου. Όπως αναφέρει η μεταφραστική ομάδα (της εκδοτικής Κάκτος): «Το κείμενο σώθηκε σε δύο χειρόγραφα, το ένα των αρχών του 14ου και το άλλο του 15ου αι. (το δεύτερο είναι μάλλον αντίγραφο από το πρώτο με κάποιες διορθώσεις). Υπάρχει επίσης χειρόγραφο των μέσων του 15ου αι., γραμμένο με τη φροντίδα του Γεωργίου Γεμιστού Πλήθωνος, όπου, ανάμεσα σε άλλα αποσπάσματα από έργα του Πλούταρχου, υπάρχει παράφραση εκατό περίπου στίχων από το παρόν κείμενο».
    • Γεώργιος Γεμιστός Πλήθων (1355 – 1452): Όπως αναφέρει η εβραιϊκή Wikipedia: «ήταν φίλος του Βυζαντινού πολιτικού, θεολόγου Εμμανουήλ Β’ Παλαιολόγου… Σχετικά με τα νεανικά του χρόνια δεν υπάρχουν πολλά ακριβή στοιχεία. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ για κάποιο διάστημα διέμεινε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και μάλιστα στην Αδριανούπολη ή την Προύσα, όπου μαθήτευσε κοντά στον κατά τα άλλα άγνωστο Εβραίο οπαδό του Αβερρόη, και του Αβικένα, Ελισσαίο.»

    Αναφέρει επίσης η μεταφραστική ομάδα: «Όπως παρατηρείται όμως, παρά την ασυνήθιστη σκληρότητα του περιεχομένου, το λεκτικό, το ύφος και η δομή του κειμένου είναι τα στοιχεία που μάλλον βεβαιώνουν ότι το έργο είναι δικό του (του Πλούταρχου). Σύμφωνα με την άποψη αυτή, αν ο συγγραφέας είναι άλλος, τότε πρόκειται για πρόσωπο που είχε άρτια γνώση του έργου του Πλούταρχου…
    …Ο Πλούταρχος, χαρακτηριστικό δείγμα κατά τ’ άλλα μετριοπαθούς στα αισθήματα, γενναιόδωρου στην αποτίμηση και επιεικούς στην κρίση του ανθρώπου και στοχαστή, γίνεται ιδιαίτερα αυστηρός με τον Ηρόδοτο, κινδυνεύοντας να υποπέσει ο ίδιος στα σφάλματα για τα οποία κατηγορεί εκείνον.»

    Σημείωση:
    Από την πλευρά μου έχω μόνο να πω το εξής:
    Το βιβλίο ο Ψευτο-Πλούταρχος το ξεκινάει ως εξής: «Πολλούς Αλέξανδρε έχει εξαπατήσει το ύφος του Ηροδότου, πως είναι απλό και αβίαστο και μεταβαίνει εύκολα από το ένα ζήτημα στο άλλο. Περισσότεροι όμως έχουν πάθει τούτο σε σχέση με τον χαρακτήρα του.»

    Και αναρωτιέμαι εγώ: Ο Πλούταρχος έζησε το 50 – 120 μ.Χ., ενώ ο Ηρόδοτος το 485 – 421/415 π.Χ.. Δηλαδή ο Πλούταρχος γεννήθηκε 465 χρόνια πριν από τον Ηρόδοτο. Πώς γνώριζε ο Ψευτο-Πλούταρχος τον χαρακτήρα του Ηρόδοτου. Έβλεπε ενύπνια όπως και οι φίλοι του οι Εβραίοι μάγοι και προφήτες; Και τέλος, στα σημεία που ο ψευτο-Πλούταρχος κατηγορεί για ψευδή στοιχεία τον Ηρόδοτο, γιατί δεν αναφέρει την άποψή του για το πώς ακριβώς έχουν τα γεγονότα; Επίσης, πολλές από τις κατηγορίες του ψευτο-πλούταρχου προς τον Ηρόδοτο καταρρίπτονται από άλλους συγγραφείς…

    Τα παραπάνω στοιχεία μας δείχνουν κάτι πολύ σημαντικό: ότι κάποιοι κατέχουν βιβλία αρχαίων Ελλήνων κ.ά. συγγραφέων και πως υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις προσπάθειας πλαστογράφησης, παραχάραξης, λογοκρισίας αρχαίων κειμένων.

Σχολιάστε